Jezik

eng

Program

Ulaznice za FEST se prodaju na blagajnama gde se programi održavaju, kao i onlajn putem sajta tickets.rs.

Za filmove u MTS Dvorani ulaznice su dostupne na sajtu Tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima, (Cvetni trg, Bilet centar, TC Ušće) kao i na blagajni MTS dvorane svakog dana od 10 do 22.30 časa.

Za filmove u Dvorani kulturnog centra Beograda ulaznice su dostupne samo na blagajnama te dvorane. Blagajna Dvorane kulturnog centra od  radi od 16 h - 21h,  a u vreme FEST-a od 11.00h - 23h.

Za filmove u Jugoslovenskoj kinoteci (Sala Makavejev) ulaznice su dostupne samo na blagajni te dvorane. Blagajna u Jugoslovenskoj kinoteci do 23. februara. radi od 10.00 do 16.00 i od 17.00 do 20.30 osim ponedeljkom kada blagajna neće raditi kao i za vreme državnih praznika.  U vreme festivala radno vreme blagajne Jugoslovenske kinoteke je od 10.00 do 21.00.

Za filmove u Domu omladine ulaznice su dostupne na sajtu efinity.rs, mobilnoj aplikaciji Efinity kao i na blagajnama: Štark Arene, TC Rajićeva I sprat, blagajni DOB-a  svakog dana od 10h - 22h osim nedelje.

Na državni praznik, 15.februara radiće samo blagajna u TC Rajićeva, a u vreme FEST-a blagajna radi i nedeljom.

Za filmove u bioskopima Cineplexx Ušće i Cineplexx Galerija ulaznice se mogu nabaviti preko Cineplexx mobilne aplikacije, sajta cineplex.rs i na blagajnama Cineplexx bioskopa od 15 do 23 časa.  Ulaznice za Cineplexx se mogu kupiti i van radnog vremena, na kioscima ispred bioskopa.

Za filmove u Sava centru ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, (Cvetni trg, Bilet centar, TC Ušće) i na sajtu Tickets.rs na linku https://tickets.rs/tour/fest_2024_1285?CurrentPage=1&filter=IDVenue:3#fpoint

Pokrovitelj
Ministartsvo kulture i informisanja
Osnivač
Grad Beograd

Sponzori

 
 
 
 
Knjaz Miloš
 
 
 
 
 
Italijanski kulturni centra